Nieuwsbrief

Een CV met relevante vaardigheden: zo pak je dat aan!

Waarom nodigt een werkgever de ene sollicitant wel uit voor een sollicitatiegesprek en de andere niet? Dat ligt natuurlijk voor een groot deel aan de motivatiebrief die je schrijft, maar vergeet niet het belang van jouw CV! In je CV benoem je in het kort jouw belangrijkste kernkwaliteiten. Verder zijn jouw vaardigheden hierbij een belangrijk onderdeel.

Op jouw CV kan je vaardigheden plaatsen die gerelateerd zijn aan Soft Skills of aan Hard Skills. Soft Skills zijn bijvoorbeeld teamwork, time management, leiderschap en besluitvaardigheid. Hard Skills zijn bijvoorbeeld kennis van Excel, grafisch design en boekhouding

Kan jouw CV wel wat uitbreiding gebruiken op het gebied van vaardigheden? Wij kunnen jou daarbij helpen!  Wij bieden namelijk een breed assortiment aan trainingen en e-learnings aan die jou helpen een grote stap vooruit te zetten.

Hard Skills op je CV

Twee belangrijke technische vaardigheden die werkgevers graag terug zien op jouw CV zijn computervaardigheden en financieel management.

Met computervaardigheden bedoelen we het werken met Windows 10 en Office. In de moderne maatschappij is het voor veel banen bijna essentieel geworden dat jij hier goed mee uit de voeten kan. Loop je nog wel eens vast in Windows of kan je wel wat hulp gebruiken in Word of Excel? Dan is onze eendaagse cursus computervaardigheden echt iets voor jou. Kijk hier voor meer informatie.  Financiële kennis is niet alleen voor jou als individu interessant maar zeker ook voor werkgevers. Zelfs als je niet direct in de financiële sector werkt of in het onderdeel van de organisatie dat zich hiermee bezighoudt kan dit alsnog een toegevoegde waarde hebben. Na het volgen van onze driedaagse cursus financieel management zal een (toekomstige) werkgever onder de indruk zijn van jouw financiële kennis en hoef je niet meer onzeker te zijn om hier jouw mening over uit te spreken. Kijk hier voor meer informatie.

Online
Tessa | Womanofwords.nl X

Chat nu met Tessa

Hoi! Ik ben Tessa. En ja, ik ben ook de "Woman of Words". Samen maken we de meest spraakmakende teksten voor je website, webwinkel, vacature, productpagina, email marketing of offline marketing materiaal! Als je met mij in contact wilt komen, kan je mij een berichtje sturen via Whatsapp 😀