Thuiswerken, thuis leren, tijd voor jezelf!

De coronacrisis is van grote invloed op de manier waarop we werken. Veel mensen werken thuis en dit is, in combinatie met kinderen en het huishouden, een hele opgave. Maar, doordat veel dingen gesloten zijn heb je ook meer tijd over om te werken aan: jezelf!

Learnit biedt verschillende E-learnings aan, waarbij in je eigen tempo jezelf kunt ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld een E-learning van Microsoft. Voor het volgen van deze training ontvang je officieel Microsoft studie en oefenmateriaal. Je ontvangt het e-book dat dienst doet als naslagwerk voor het praktisch uitvoeren van opdrachten in een online leeromgeving. Je krijgt een half jaar toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de labs werk je door scenario’s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Door middel van een oefenexamen kun je je goed voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Dit oefenexamen volg je ook online. Het bestaat uit vragen vergelijkbaar met de vragen die je op het daadwerkelijke examen kunt verwachten en geeft gedetailleerde uitleg bij zowel correcte als incorrecte antwoorden. De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 3 dagen af te ronden zijn.

De Microsoft E-learnings zijn technische trainingen, waarbij je harde kennis vergaart. Liever wat meer een communicatie E-learning?

Bekijk alle E-learnings via deze link.

Voordelen van E-learning:

  • Alles wat je nodig bent zit in het pakket (boek, oefentoets, examen optioneel)
  • Deel je eigen tijd in, gewoon vanuit huis.
  • Je kunt het behaalde certificaat uploaden op Linkedin.
  • Nu is de tijd om aan jezelf te werken, in jouw eigen tempo!

Naast de E-learnings biedt Learnit ook gratis mini trainingen aan. Beginner in Excel? assertief zijn? of misschien wel oefenen met onderhandelen?

Bekijk alle gratis mini trainingen via deze link en krijg een beeld van onze methodiek.

Online
Tessa | Womanofwords.nl X

Chat nu met Tessa

Hoi! Ik ben Tessa. En ja, ik ben ook de "Woman of Words". Samen maken we de meest spraakmakende teksten voor je website, webwinkel, vacature, productpagina, email marketing of offline marketing materiaal! Als je met mij in contact wilt komen, kan je mij een berichtje sturen via Whatsapp 😀